Uluslararası Mevlana Vakfı’ndan Vali Meral’e Ziyaret

Uluslararası Mevlana Vakfı’ndan Vali Meral’e Ziyaret

Vali Fahri Meral, Uluslararası Mevlana Vakfı Genel Başkan Vekili ve Mevlana’nın 22. Kuşaktan torunu Esin Çelebi Bayru, Mevlana Vakfı Konya Şube Başkanı Nadir Karnıbüyükler ve beraberindeki heyeti kabul etti.

Valilik Makamında gerçekleşen kabulde Esin Çelebi Bayru, Mevlana Celalettin Rumi’nin ailesiyle Karaman’dan Konya’ya gelişinin 790. Yıl dönümü dolayısıyla 27 Nisan 2018 – 3 Mayıs 2018 tarihleri arasında planlanan ‘Karaman’dan Konya’ya Uluslararası Sevgi ve Barış Yürüyüşü’ ile yapılacak etkinlikler hakkında Vali Meral’e bilgiler verdi.
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Meral, Vakıf Başkan Vekili Bayru’ya çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar diledi.
 
Ziyaret, fotoğraf çekinilmesiyle sona erdi.

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber