Üniversite Güvenlik Koordinasyon Toplantısı Yapıldı

Üniversite Güvenlik Koordinasyon Toplantısı Yapıldı

Üniversite Güvenlik Koordinasyon toplantısı Vali Fahri Meral başkanlığında yapıldı

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi rektörlük salonunda gerçekleştirilen ve bir önceki güvenlik toplantısında alınan kararlar ile güvenlik konularının değerlendirildiği toplantıda, kurum ve kuruluşlar arasında işbirliği, üniversite öğrencilerinin güvenli bir eğitim-öğretim hayatı geçirmeleri, barınma ve ulaşım sorunlarının tespiti ve çözüm yolları ele alındı.

Vali Fahri Meral, KMÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül, Vali Yardımcısı Dr. Sezer Işıktaş, Belediye Başkan Yardımcısı Duran Kabaağaç, İl Emniyet Müdürü Fikret Bayraktar, İl Jandarma Komutanı Albay İlhan Şen ve ilgili kurum müdürlerinin katılımıyla gerçekleşen toplantı, görüş ve temennilerin ardından sona erdi.

gtp1-001.jpg

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber