Üniversitede Endnote Eğitimi

Üniversitede Endnote Eğitimi

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı tarafından EndNote eğitim semineri düzenlendi.

KMÜ Merkez Kütüphanesi Konferans Salonunda www.researchsoftware.com temsilcisi Kadir Diren'in verdiği eğitime üniversite öğretim elemanları ve lisans üstü öğrencileri katıldı.

Tez ve makale yazımıyla ilgili önemli kolaylıklar sağlayan EndNote programı hakkında paylaşımlarda bulunan Kadir Diren; programın kurulumu, menüleri, word ve pdf bağlantıları, online veritabanlarında makale arama, bibliyografik kütüphane düzenleme, referans oluşturma, makale için en uygun dergiyi araştırma, benzeri makaleleri bulma gibi pekçok konuda katılımcıları bilgilendirdi.

Örnek uygulamalara da yer verilen eğitim semineri, katılımcıların sorularının yanıtlanmasının ardından sona erdi.

icrk-005.gif

Üniversitede Endnote Eğitimi

Üniversitede Endnote Eğitimi

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber