Üniversiteler Arası Futbol Müsabakaları Sona Erdi

Üniversiteler Arası Futbol Müsabakaları Sona Erdi

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) ev sahipliğinde 16-20 Nisan tarihleri arasında düzenlenen Süper Lige Yükselme Futbol Müsabakaları sona erdi.

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (TSÜF) tarafından gerçekleştirilen müsabakalar, İstanbul Aydın Üniversitesi ile Haliç Üniversitesi arasında oynanan final maçıyla son buldu. Maçı 3-0'lık skorla kazanan İstanbul Aydın Üniversitesi, turnuvanın da şampiyonu oldu.

Beykoz Üniversitesi, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi, Ege Üniversitesi, Haliç Üniversitesi, İstanbul Aydın Üniversitesi ve Samsun 19 Mayıs Üniversitesi olmak üzere altı üniversite takımının mücadele ettiği turnuvada ilk üç takım belli oldu.

Maçlar sonunda İstanbul Aydın Üniversitesi birinci ve Haliç Üniversitesi ikinci olurken Beykoz Üniversitesi turnuvayı üçüncü bitiren takım oldu. Takımlara ve sporculara ödülleri KMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Birol Üner, TSÜF Asbaşkanı Prof. Dr. Atilla Pulur ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek tarafından verildi.

Ödül töreni, toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

icrik-002.jpg

Üniversiteler Arası Futbol Müsabakaları Sona Erdi

Üniversiteler Arası Futbol Müsabakaları Sona Erdi

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber