Uyuşturucu Tacirine Jandarma Darbesi

Uyuşturucu Tacirine Jandarma Darbesi

Aksaray'da uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenen şüpheli, jandarmanın düzenlediği operasyonla gözaltına alındı.

Aksaray'da uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenen şüpheli, jandarmanın düzenlediği operasyonla gözaltına alındı. Şüphelinin evinde yapılan aramada çeşitli uyuşturucu madde ve nakit para ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, uyuşturucuyla mücadele çerçevesinde çeşitli çalışmalar yapan İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri, bir şahsın uyuşturucu ticareti yaptığı bilgisine ulaştı. Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde harekete geçen jandarma KOM ekipleri, ismi ve adresi belirlenen E.Ç. isimli şahsı takibe aldı. Teknik ve fiziksel olarak 4 gün boyunca yapılan takibin ardından yeterli delil ve bulgulara ulaşan jandarma ekipleri operasyon için düğmeye bastı. Merkez Jandarma Komutanlığı bölgesinde bulunan ikamete operasyon düzenleyen jandarma ekipleri şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı. Narkotik detektörü hassas burunlu jandarma köpeğiyle evde yapılan geniş çaplı aramada, 758 gram sentetik cannabinoid bonzai, 5 gram metamfetamin, 1 adet hassas terazi, 1 adet uyuşturucu tartımında kullanılan metal ölçek, uyuşturucu ticaretinden elde edilen 3 bin 700 TL, 4 adet uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanma aparatı ele geçirildi.

Gözaltına alınan ve sorgulanmak üzere İl Jandarma Komutanlığına götürülen E.Ç.'nin önceden de Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma/Sağlama suçundan arama kaydının bulunduğu tespit edildi. Jandarmadaki işlemlerinin ardında Aksaray Adliyesi'ne sevk edilen şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Uyuşturucu Tacirine Jandarma Darbesi

Uyuşturucu Tacirine Jandarma Darbesi

Uyuşturucu Tacirine Jandarma Darbesi

İlgili Haberler

Kaynak:Aksaray Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber