Uyuşturucu Tacirlerine Jandarma Baskını: 4 Gözaltı

Uyuşturucu Tacirlerine Jandarma Baskını: 4 Gözaltı

Jandarma, Aksaray'da uyuşturucu imal ve ticaretini gerçekleştiren şüphelilere yönelik bir operasyon düzenledi. Gerçekleşen operasyon sonucunda, çeşitli uyuşturucu maddelerle birlikte toplamda 4 kişi gözaltına alındı.

Aksaray'da uyuşturucu imal ve ticaretini yapan şüphelilere yönelik operasyon düzenleyen jandarma, çeşitli uyuşturucularla birlikte 4 şahsı gözaltını aldı.

Edinilen bilgiye göre, uyuşturucuyla mücadele çerçevesinde çeşitli çalışmalar yapan İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ve İstihbarat Şubesi ekipleri, 4 şahsın uyuşturucu imal ve ticareti yaptığı bilgisine ulaştı. Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde harekete geçen jandarma ekipleri şahısların ikametlerini tespit etti. Ardından 2 gün boyunca teknik ve fiziksel takip yapan jandarma ekipleri yeterli delil ve bulguların ardından operasyon için düğmeye bastı. 4 ayrı ikamete eş zamanlı olarak gerçekleştirilen operasyonda 4 şüpheli de yakalanarak gözaltına alınırken evlerde ve şahısların üzerlerinde yapılan aramalarda, 9 gram metamfetamin, 3 gram sentetik cannabinoid bonzai, 2 gram eroin, 2 adet uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanma aparatı ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler sorgulanmak üzere İl Jandarma Komutanlığına götürülürken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İlgili Haberler

Kaynak:Aksaray Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber