Üzeyir Kartal Yoğun Bakımda Hayatını Kaybetti

Üzeyir Kartal Yoğun Bakımda Hayatını Kaybetti

Karaman MHP eski il başkan yardımcılarından Üzeyir Kartal, geçirdiği trafik kazası sonrası kaldırıldığı Karaman Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybetti.

Karaman Milliyetçi Hareket Partisi camiasının sevilen isimlerinden, bir dönem il başkan yardımcılığı da yapan işadamı Üzeyir Kartal‘ın bisikletiyle geçirdiği trafik kazası sonrası yoğun bakımda tutulduğu hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

18 Şubat Cumartesi günü saat 19:10 sıralarında Sakabaşı Mahallesi, Mut Caddesi Valilik Kavşağı yakınlarında bisikleti ile seyir halindeyken bir otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanan Üzeyir Kartal, o günden bu yana yoğun bakımda tedavi altına alınmıştı.

Hastanede yapılan müdahalelere cevap vermeyen Kartal dün akşam saat 21:30 sıralarında vefat etti.

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber