Vakit Değiştirme Vakti

Vakit Değiştirme Vakti

Saadet Partisi Karaman Milletvekili Adayı Ali Çiftçi yazılı bir açıklama yaptı.

Saadet Partisi Milletvekili adayı Ali Çiftçi yaptığı açıklamada “Vakit değiştirme vakti! Vakit, iktidar yorgunlarını değiştirme vakti. Vakit dün dediklerini unutuverip, bugün tam aksini savunanları değiştirme vakti.” dedi.

CHP ile ittifak kurmalarından dolayı saldırganlık yapanların geçmişi hatırlaması gerektiğini belirten Çiftçi; “Dün CHP ile bir olup içinde siyasi yasakların kaldırılmasını, ikiz yasaları barındıran birçok kanunu çıkaranlar, bugün sırf seçim barajını aşabilmek için CHP ile bir seçim işbirliği oluşturan Saadet Partisine saldırıyor. Kendileri CHP ile birlik olunca hiç ses etmeyenler bugün Saadet Partisine karşı kıyamet koparıyorlar.” ifadelerini kullandı.

CHP ile neden ittifak yapıldı sorusundan ziyade seçim barajı neden kaldırılmadı diye sorulması gerekir diyen Çiftçi; “İttifak yasası ile tüm siyasi partilere seçim barajını sıfırlama imkânı verildi. Peki baraj doğrudan sıfırlansa da partiler ittifak yapmak zorunda bırakılmasa daha doğru olmaz mıydı? Partileri hem ittifaka zorlayacaksın hem de ittifak yapana saldıracaksın. Bu zihniyet cephe oluşturma zihniyetidir. Vakit cephecilik zihniyetini değiştirme vaktidir.” İfadelerini kullandı.

İsrail’in Haretz gazetesi yazarının tespitine atıfta bulunan Ali Çiftçi açıklamasını şöyle bitirdi. “Saadet Partisi’ne akıl almaz suçlamalar yönetenler acaba İsrailli bir yazarın şu tespiti karşısında ne diyecekler?

İsrailli yazar bakın ne diyor:

‘Ülkemiz için en iyi seçenek seçimleri Erdoğan’ın partisinin kazanması olabilir! Erdoğan’ın partisi AKP, CHP’den farklı olarak seçim manifestosunda İsrail ile anlaşmaları iptal etmekten bahsetmiyor.’

Kuşkusuz İsrailli yazar “böyle diyor” diye biz AKP’lileri İsrail ile aynı çizgiye gelmekle suçlamayacağız.

Yani onların düştükleri hataya düşmeyeceğiz. Nasıl ki Saadet Partisi seçim barajını aşmak için CHP ile ittifak yapınca CHP ile aynı çizgiye gelmiş olmuyorsa İsrailli yazar “böyle diyor” diye AKP’liler de İsrail ile aynı çizgiye gelmiş olmaz. AKP’lilerin bu hırçınlığı biraz da iktidar yorgunu olmalarından kaynaklanıyor gibi geliyor bize. Onun için de ‘Vakit değiştirme vakti’ diyor ve iktidar yorgunu haline gelenlerin dinlenebilmeleri için değiştirilmeleri gerektiğinin altını bir kez daha çiziyoruz.”

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber