Vali Akkoyun Karaman Gençlik Merkezini Ziyaret Etti

Vali Akkoyun Karaman Gençlik Merkezini Ziyaret Etti

Karaman Valisi Tuncay Akkoyun, Karaman Gençlik Merkezine ziyarette bulunarak gençlerle görüştü.

Gençlerin yarınlarımız olduğunu ifade eden Vali Akkoyun, “Sizler bizim geleceğimizsiniz. Bugün sizlerle birlikte olmak ve sizlerle sohbet etmek bizim için çok önemli. Sizler gelecek yıllarda ülkemizi, üreteceğiniz eserlerle daha ileriye götüreceksiniz.” diyerek, devlet olarak gereken her türlü desteğin sağlanacağını belirtti.

Millî ve manevi değerlerimize sahip çıkın…

Vali Akkoyun, gençlerimizin kendilerini her alanda geliştirirken, millî ve manevî değerlerine sahip çıkmaları gerektiğine dikkat çekerek, “Sizlerden geleceğimize sahip çıkmanızı, millî ve manevî değerlerine bağlı, vatanını ve milletini seven ve bu uğurda çalışan ve üreten bireyler olmanızı istiyoruz.” dedi.

Daha sonra Vali Akkoyun, gençlerin hayallerini gerçekleştirirken tarihî ve kültürel bağlarını koparmamalarını, tarihini bilen ve geleceğini inşa ederken tarih bilincine sahip olarak, geçmiş ve gelecek arasında köprü kurarak ülkemizi en üst seviyelere taşımalarını kendilerinden istedi.

Ahlaklı ve erdemli insanlar olmanızı istiyoruz…

Vali Akkoyun, gençlerle sohbetin devamında  “Ahlaklı ve erdemli insanlar olmanızı istiyoruz. Büyüklerinize saygılı, küçüklerinize karşı sevgi dolu olmanızı, merhametli, vicdanlı, ahlaklı ve çalışkan insanlar olmanızı istiyoruz.” dedi.

kapak-1.jpg

kapak-1-001.jpg

kapak-2.jpg

kapak-3.jpg

kapak-4.jpg

kapak-5.jpg

 

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber