Vali Akkoyun'dan Karaman GC'ne Ziyaret

Vali Akkoyun'dan Karaman GC'ne Ziyaret

Vali Tuncay Akkoyun Gazeteciler Cemiyetini Ziyaret Etti

Karaman Gazeteciler Cemiyetine ziyaret gerçekleştiren Vali Tuncay Akkoyun, Cemiyet Başkanı Kemal Önder Demirkollu’dan Cemiyet ile ilgili bilgi aldıktan sonra Cemiyete mensup gazeteciler ile bir süre sohbet edip sorun ve taleplerini dinledi.

Vatandaşlarımızın doğru bilgilendirilmesi konusunda  gazetecilere kritik görevler düştüğünü belirten Vali Akkoyun, basının bir kentin gözü-kulağı olduğunu ifade ederek, basın mensuplarının bir ayna misâli şehrin; yaşam şeklini, geleneklerini ve kültürünü yansıtan ekran olduğuna dikkat çekti.

Daha sonra Vali Akkoyun “Size haberlere ulaşmanız konusunda gereken desteği sağlıyoruz ve sağlayacağız. Kamu kurumlarımızın kapılarının sizlere 7/24 açık olduğunu bilmenizi isterim. Karaman’ımızı daha güzel bir kent yapmak ortak paydamızdır. Sizler kimi zaman bizim göremediğimiz pencereden olayları görüp analiz edebiliyorsunuz. Bu konuda bize önemli katkılarınızın olacağından eminim. Aynı havayı teneffüs ettiğimiz Karaman’da, iyiye doğruya ulaşmak için hep birlikte gayret göstereceğiz” dedi.

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber