Vali Akkoyun'un Deprem Bölgesindeki Çalışmaları Devam Ediyor

Vali Akkoyun'un Deprem Bölgesindeki Çalışmaları Devam Ediyor

Türkoğlu Koordinatör Valisi Tuncay Akkoyun Beyoğlu Mahallesi’nde Vatandaşlarımızın Sofrasına Misafir Oldu

Kahramanmaraş Depremi sonrası Karaman'dan Türkoğlu ilçesine Koordinatör Vali olan Tuncay Akkoyun, Ramazan Ayının beşinci iftarında da Beyoğlu Mahallesi'nde kurulan iftar çadırında vatandaşlarımız ile bir araya gelerek iftar yaptı. 

Vali Akkoyun, "Ramazan ayının 5. iftarında, yine  vatandaşlarımızla birlikteyiz. Beyoğlu Mahallesi’nde kurduğumuz iftar çadırındayız. İftar sofrasının bereketine ortak olduk, hep beraber oruçlarımızı açtık. Rabbim tuttuğumuz ve tutacağımız tüm oruçları kabul etsin" dedi.

Türkoğlu Kaymakamı Burak Keser, Koordinatör Kaymakamlar  Abdüllatif Yılmaz, Muhammed Cezmi Kandemir, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş ve AK Parti Türkoğlu İlçe Başkanı Av. Feyzettin Okumuş'un da katıldığı iftar programında meydana gelen depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımız için dualar okundu.

vali1.jpeg

vali2.jpeg

vali3.jpeg

vali4.jpeg

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber