Vali Fahri Meral 10 Nisan Polis Teşkilarının Kuruluşunu Kutladı

Vali Fahri Meral 10 Nisan Polis Teşkilarının Kuruluşunu Kutladı

10 Nisan Türk Polis Teşkilatının Kuruluş Yıldönümü ve Polis Haftası Nedeniyle İl Emniyet Müdürü ve Emniyet Mensupları Vali Meral’i Ziyaret Etti

Vali Fahri Meral, 10 Nisan Polis Haftası etkinlikleri çerçevesinde İl Emniyet Müdürü Fikret Bayraktar, Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Ramazan Engin Öztürk ve beraberindeki emniyet mensuplarını makamında kabul etti. 
 
10 Nisan 2018 Salı günü saat 11.00’de Valilik Makamında gerçekleştirilen ziyarette İl Emniyet Müdürü Fikret Bayraktar, Vali Fahri Meral’e 10 Nisan Polis Haftası etkinlikleri hakkında bilgiler sunarak, kabulünden dolayı teşekkür etti.
 
Vali Meral, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Polis Teşkilatı’nın 173. Kuruluş yıl dönümünde tüm emniyet mensuplarının Polis Haftası’nı kutlayarak, sağlık, mutluluk ve başarılar diledi.
 
Ziyaret, toplu fotoğraf çekilmesiyle sona erdi.

polislik-hftasi-iceirl.jpg

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber