Vali Fahri Meral başkanlığında 112 Acil Çağrı Hizmetleri Toplandı

Vali Fahri Meral başkanlığında 112 Acil Çağrı Hizmetleri Toplandı

2. Dönem Acil Çağrı Hizmetleri İl Koordinasyon Komisyonu toplantısı Yapıldı.

112 Acil Çağrı Hizmetleri İl Koordinasyon Komisyonu, Vali Fahri Meral başkanlığında toplandı.
 
25 Eylül 2017 Pazartesi günü saat 14.00’de Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen 2017 yılı 2. Dönem Acil Çağrı Hizmetleri İl Koordinasyon Komisyonu toplantısı; Vali Yardımcısı Sezer Işıktaş, İl Jandarma Komutanı J. Alb İlhan Şen, İl Emniyet Müdür V. Şevki Usta ve 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Muhammed Yunus Taş ve ilgili kurum müdürlerinin katılımları ile gerçekleştirildi.
 
112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Muhammed Yunus Taş, kurumun yıl içerisindeki faaliyetlerini istatiksel verilerle anlattığı toplantıda kurumun genel yapısı ve işleyişi hakkında katılımcılara kısa bir sunum yaptı.
 
Sunumun ardından 112 Acil çağrı merkezi bünyesinde hizmet veren 110 itfaiye, 112 sağlık ve 156 Jandarma acil numaralarının yanı sıra devreye alınması planlanan 155 polis, 177 orman yangın numaralarının hizmetlerinin 112 acil kısa numarasına aktarılması işlemlerinin hızlandırılması, mevcut binanın durumu ve vatandaşlarda farkındalık hissi oluşturulması amacıyla kurum araçlarına “112 Acil Çağrı” logolarının yapıştırılması ile ilgili çalışmaların yapılması konuları ele alındı.

1-003.jpg
 
Toplantı dilek ve temennilerin ardından sona erdi.

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber