Vali Fahri Meral Karaman'dan Ayrıldı

Vali Fahri Meral Karaman'dan Ayrıldı

2020/274 sayılı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararıyla Mülkiye Başmüfettişliğine atanan Vali Fahri Meral ilimize veda etti.

17 Haziran 2020 Çarşamba günü Valilik binası önünde düzenlenen uğurlama törenine, il protokolü, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar, valilik personeli, vatandaşlar ve basın mensupları katıldı.
 
Üç yıl boyunca görev yaptığı Karaman’dan çok güzel duygularla ayrıldığını ifade eden Vali Fahri Meral,  “Amacımız baki kalan bu kubbede geride hoş bir seda bırakabilmektir. Bu yüzden Karaman sadece görev yaptığımız bir yer olarak değil, ülkemizin en güzel yerlerinden birisi olarak gönüllerimizde her zaman yer edinecektir. Halka hizmet Hakk’a hizmet anlayışıyla görevimizi yapmaya çalıştık. Görev yaptığımız süre içerisinde desteklerini esirgemeyen ve hep yanımızda olan Karaman halkına en derin ve en kalbi sevgilerimi sunuyorum. Hakkınızı helal edin” dedi.
 
Vali Fahri Meral, veda konuşmasının ardından vedalaşarak ilimizden ayrıldı.

Karaman Valiliği

Karaman Valiliği

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber