Vali Fahri Meral Mahalle Muhtarlarıyla Bir Araya Geldi

Vali Fahri Meral Mahalle Muhtarlarıyla Bir Araya Geldi

İlimiz Merkeze bağlı 18 mahalle muhtarının katıldığı Muhtarlar Toplantısı, Vali Fahri Meral başkanlığında gerçekleştirildi.

14 Ağustos 2018 Salı günü Valilik Toplantı Salonunda Vali Meral’in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya; Kurum müdürleriyle ilimize bağlı Tahsin Ünal, Topucak, Urgan, Üniversite, Valide Sultan, Yenimahalle, Yenişehir, Yeşilada, Yunuskent, Zembilli Ali Efendi, Ziya Gökalp, Atatürk, Fatih, Gazi, Hürriyet, Bahçelievler ile Sudurağı Kasabası Cumhuriyet ve Ketenci Mahallesi muhtarları katıldı.

Toplantı, Vali Meral’in hayırlara vesile olması temennisiyle başladı. Daha sonra merkez mahalle muhtarları, sırasıyla söz alarak mahallelerindeki sorun ve taleplerini ilettiler.

Muhtarlar Toplantısında, sağlık, eğitim, trafik kuralları, trafik lambaları, metruk binalar, mahallelerdeki doğalgaz çalışmaları, mahalle yolları,  park yapımı, kaldırımların düzenlenmesi ve yürütülen diğer çalışmalar üzerinde durularak yapılacak ve yapılması gereken çalışmalar istişare edildi.

dsc_6405.jpg

 aMerkez mahalle muhtarları, sorun ve taleplerini dinleyen Vali Meral ile kurum müdürlerine teşekkür ettiler.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber