Vali Fahri Meral ve İl Müdürü Mehmet Çalışkan'dan TOKİ Anadolu Lisesine Ziyaret

Vali Fahri Meral ve İl Müdürü Mehmet Çalışkan'dan TOKİ Anadolu Lisesine Ziyaret

Karaman Valisi Fahri Meral ile İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan TOKİ Anadolu Lisesini ziyaret etti

TOKİ Anadolu Lisesine misafir olan Karaman Valisi Fahri Meral ilk olarak İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan'dan okulda yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler aldı. Daha sonra 12. sınıf öğrencileriyle bir araya gelen Vali Fahri Meral, öğrencilerle bir süre sohbet etti. Öğrencilere tavsiyelerde bulunan Vali Meral, belirlenen hedeflere ulaşmanın temel kuralının çalışmak olduğunun altını çizdi.
Daha sonra okul yöneticileri ve öğretmenlerin katkılarıyla 12. sınıflar için temin edilen TYT ve AYT deneme kitapçıkları Vali Fahri Meral ve İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan tarafından öğrencilere dağıtıldı.
Ardından öğretmenlerle bir araya gelen Vali Fahri Meral öğretmenlerle bir süre sohbet etti. Daha sonra okul idaresi tarafından yeniden hazırlanan 15 Temmuz köşesinin açılışını yapan Vali Meral ve İl Müdürü Çalışkan, 15 Temmuz hain darbe girişimini ve milletin zaferini anlatan resimlerin yer aldığı bölümü gezdiler. 
Ziyaret, 9. sınıf öğrencisi Burak Sekman tarafından yapılan 15 Temmuz temalı resmin Vali Meral'e hediye edilmesi ile son buldu.

09153337_12.jpg09153342_14.jpg09153344_15.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber