Vali Fahri Meral'e Anlamlı Hediye

Vali Fahri Meral'e Anlamlı Hediye

Karaman Valisi Fahri Meral'e Karaman Güzel Sanatlar Lisesi 10-G sınıfı öğrencisi Özlem Akpınar tarafından karakalem çalışması olarak yapılan Muhammed Yalçın tablosu hediye edildi.

Vali Fahri Meral’in Karaman Valiliği görevine atanması nedeniyle toplumun farklı kesimlerinden hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.
 
Vali Meral, 07 Temmuz 2017 Cuma günü gerçekleşen ziyaretler kapsamında; 15 Temmuz kahramanlarından birisi olan Şehit Muhammed Yalçın’ın ailesi Selahattin ve Safa Yalçın, Ziraat Odası Başkanı Recep Muğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile Anı Bisküvi sahibi Kemal Boynukalın’ı makamında kabul etti.
 
Yeni görevine atanması nedeniyle Vali Meral’i tebrik ederek hayırlı olsun dileklerinde bulunan konuklarını ağırlamaktan dolayı duyduğu mutluluğu ifade eden Vali Meral, konuklarına tek tek teşekkür etti.
 
Ziyaretler sırasında Vali Meral, Karaman Güzel Sanatlar Lisesi 10-G Sınıfı öğrencisi Özlem Akpınar tarafından karakalem çalışması olarak yapılan tabloyu, 15 Temmuz Şehidi Muhammed Yalçın’ın babası Selahattin Yalçın’a hediye etti.

hayirli-olsun-ziyareti.jpg

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber