Vali Fahri Meral'e, Hayırlı Olsun Ziyaretleri Devam Ediyor

Vali Fahri Meral'e, Hayırlı Olsun Ziyaretleri Devam Ediyor

Vali Fahri Meral’e yeni görevine atanması nedeniyle hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Ziyaretler kapsamında Vali Meral gün içerisinde; AK Parti İl Başkanı Nazmi Ünlü, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ümit Gülin Göksoy, AK Parti, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ahmet Akca, Ayrancı Belediye Başkanı Yüksel Büyükkarcı, Başyayla Belediye Başkanı Şerafettin Bulgurcu, MÜSİAD Karaman Şube Başkanı Ali Osman Cevher ve yönetim kurulu üyeleri Vali Meral'e Hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Son valiler kararnamesiyle Karaman Valiliği görevine atanan ve geçtiğimiz hafta içerisinde görevine başlayan Vali Meral, ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, yeni görev yeri olan Karaman’daki görevine başlaması nedeniyle kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan konuklarına teşekkür etti.

vali-merale-hayirli-olsun-ziyaretleri.ic.jpg

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber