Vali Fahri Meral'e Satranç İl Temsilciliğinden Ziyaret

Vali Fahri Meral'e Satranç İl Temsilciliğinden Ziyaret

Vali Meral, Türkiye Satranç Federasyonu Karaman İl Temsilcisi Mustafa Eroğlu ve yönetim kurulu üyeleriyle satranç’ın minik şampiyonlarını makamında kabul etti.

17 Ekim 2017 Salı günü gerçekleşen ziyarette, satranç il temsilcisi Eroğlu’ndan satranç’ın Karaman’daki yeri ve genel durumu hakkında bilgi alan Vali Meral, ilimizde kendi kategorilerinde birinci olan minik şampiyonlar Aleyna Türk ve Fatih Baycan’ın satranç gösterisini ziyaretçilerle birlikte izleyerek bir süre sohbet etti.
 
Minik şampiyonlara spor ahlakı içerisinde sağlıklı ve başarılı bir hayat dileyen Vali Meral, İlimiz satranç heyetine ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar diledi.

2-003.jpg

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber