Vali Fahri Meral'in Muhtarlar Gününe Mesajı

Vali Fahri Meral'in Muhtarlar Gününe Mesajı

Karaman Valisi Fahri Meral muhtarlar günü mesajında kutladı.


Vali Meral yayınladığı kutlama mesajında; “19 Ekim 2015 tarihli ve 29507 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Başbakanlığın 2015/11 sayılı Genelgesiyle 19 Ekim “Muhtarlar Günü” olarak ilan edilmiştir.
 
Bu vesileyle tüm muhtarlarımızın bu özel gününü kutluyorum.
 
Kültürümüzün ve toplumsal hayatımızın önemli yapı taşlarından olan Muhtarlık, yerel demokrasinin en eski örneğini temsil eden, devletimizin her noktadaki kurumsal temsilciliğidir.
 
Muhtarlarımız, halkımızla devlet kurumları arasında köprü vazifesi görmektedir.
 
Günümüzde kendini yenileyen kurumların başında gelen muhtarlık, en uzakta bulunan yerleşim yerine bile çağdaş kamu yönetimi anlayışını taşıyarak halkının her zaman yanında ve hizmetindedir.
 
Bu anlamlı günde ilimizde görev yapan tüm mahalle ve köy muhtarlarımızın “Muhtarlar Günü”nü kutluyor, sağlık, esenlik ve başarılar diliyorum” dedi.

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber