Vali Işık Karamanda Kampa Giren Paralimpik Judo Milli Takımını Ziyaret Etti

Vali Işık Karamanda Kampa Giren Paralimpik Judo Milli Takımını Ziyaret Etti

Vali Mehmet Alpaslan Işık Karamanda kampa giren Paralimpik Judo Milli Takımını ziyaret etti.

Vali Mehmet Alpaslan Işık Karamanda kampa giren Paralimpik Judo Milli Takımını ziyaret etti.
 
2021 Tokyo Paralimpik Oyunlarına hazırlanan ve sezonun ikinci kampına 21 Kasım’da Karamanda giren Paralimpik Judo Milli Takımı sporcularını Larende mahallesinde bulunan Çok Amaçlı Spor Salonunda ziyaret eden Vali Işık, antrenmanı sona eren milli sporculara tatlı ikramında bulunarak ilimize hoş geldiniz dedi.
 
Ziyarette, antrenörler eşliğinde olimpiyatlara hazırlanan milli judocular hakkında bilgi alan ve ülkemizi temsil eden başarılı sporcuları ayrı ayrı tebrik ederek başarı ve kolaylıklar dileyen Vali Işık, bir sorun ve isteklerinin olması halinde her zaman yardımcı olunacağını belirterek, milli judocuları ilimizde ağırlamaktan dolayı yaşadığı sevincini ifade etti.
 
Kendilerini ziyarete gelen Vali Mehmet Alpaslan Işık’a ziyaretin kendilerine moral olduğunu, imkânların iyi olmasından dolayı Karaman’da bu kampın gayet verimli geçtiğini ifade eden milli judocular Vali Işık’a teşekkür ederek milli takım forması hediye ettiler.
 
Toplu fotoğraf çekimi ile sona eren ziyarette Vali Mehmet Alpaslan Işık’a Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebekte eşlik etti.   

dsc_8176.jpg

dsc_8182.jpg
 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber