Vali Işık'a Ziyaretler Sürüyor

Vali Işık'a Ziyaretler Sürüyor

Karaman Belediyespor yeni yönetimi ve CHP Karaman Milletvekili Ünver'den ziyaret

Valilik makamında gerçekleşen ziyarette Karaman Milletvekili Av. İsmail Atakan Ünver, Cumhurbaşkanlığı Valiler Kararnamesi ile ilimize atanan ve 19 Haziran 2020 tarihi itibariyle ilimizdeki görevine başlayan Vali Mehmet Alpaslan Işık’ı tebrik ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Milletvekili Ünver ile makamında bir süre sohbet ederek ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Mehmet Alpaslan Işık, Valilik görevinin ilimiz ve Karaman halkı için hayırlı olması dileklerinde bulunarak ziyaretleri ve temennileri nedeniyle Av. İsmail Atakan Ünver’e teşekkür etti.

Vali Mehmet Alpaslan Işık, yeni sezonda 3.Ligde mücadele verecek olan Karaman Belediyespor Kulübü Başkanı Muharrem Yurtsever ve yönetim kurulu üyelerini kabul etti.

10 Ağustos 2020 Pazartesi günü Valilik Makamında gerçekleşen ziyaret öncesinde Başkan Yurtsever ve yönetim kurulu üyeleri tarafından Vali Işık’a isminin yazılı olduğu 70 numaralı forma ve çeşitli hediyeler takdim edildi. Ziyarette, Karaman Belediyespor Kulübü Başkanı Yurtsever, 3. Ligde ilimizi temsil edecek olan takım hakkında Vali Işık’a bilgiler vererek takıma destek istedi.

Vali Mehmet Alpaslan Işık ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Karaman’ın tarihi ve kültürel özelliklerinin yanı sıra sportif anlamda elde edeceği sonuçların ilin tanıtımına büyük katkı sağlayacağını ifade etti. Başarılı bir sezonun ardından 3. lige yükselen takımın yöneticilerini tebrik ederek başarılar dileyen Vali Işık, yeni sezon mücadelesinin sporcu ruhuna yakışır, centilmenlik ve sportmenlik içerisinde geçecek bir yarış olması dileklerinde bulundu.

dsc_2796.jpgdsc_2800.jpg

dsc_2802.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber