Vali Meral BEM-BİR-SEN Genel Başkan Yardımcısı Gürkan Alper’ i Kabul Etti

Vali Meral BEM-BİR-SEN Genel Başkan Yardımcısı Gürkan Alper’ i Kabul Etti

Vali Fahri Meral, Memur - Sen Konfederasyonuna bağlı Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM-BİR-SEN) genel başkan yardımcısı, il başkanı ve başkan yardımcılarını makamında kabul etti.

Ziyarette, genel başkan yardımcısı Gürkan Alper, yerel yönetimler konusunda genel yetkili sendika olarak çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, Vali Meral’e sendikalarının çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulunarak ‘çini işlemeli bir vazo’ takımı hediye etti.
 
Vali Meral, sendika yöneticilerine ve üyelerine gerçekleştirdikleri ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade ederek, çalışmalarında başarılar diledi.
 
Sosyal Denge Tazminatı İmzalandı
 
4688 sayılı Kamu Görevlileri ve Sendikalar Kanunu ile Yerel Yönetim Hizmet Koluna İlişkin Toplu Sözleşme hükümleri gereği, Karaman İl Özel İdaresi ve Bem-Bir-Sen arasında, Vali Fahri Meral ve Bem-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Gürkan Alper tarafından İl Özel İdaresi memurlarına yönelik sosyal denge tazminatı sözleşmesi imzalandı. 
 
Valilik Makamında yapılan imza törenine, Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Sezer Işıktaş, İl Özel İdaresi birim müdürleri, Ben-Bir-Sen İl Başkanı Süleyman Tartan ve başkan yardımcıları katıldı.
 
İmzalanan protokol sonrası Vali Meral, "İmzalanan bu sözleşmenin il özel idaresi çalışanları için hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

vlk_2830.jpgvlk_2839.jpg

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber