Vali Meral Boyalı Köyünü Ziyaret Etti

Vali Meral Boyalı Köyünü Ziyaret Etti

Karaman Valisi Fahri Meral, köy ziyaretleri kapsamında ilimiz merkeze bağlı Boyalı köyünü ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. 

13 Ocak 2020 Pazartesi günü Boyalı köyüne düzenlenen ziyarette köy muhtarı Hüseyin Başpınar ve vatandaşlar tarafından karşılanan Vali Meral, muhtarlık binasında bir araya geldiği vatandaşlarla bir süre sohbet ederek sorun ve taleplerini dinledi.
 
Vali Fahri Meral, köylerimizde yaşayan vatandaşlarımızın sorunlarının çözümü için birlikte hareket etmenin ve çalışmanın önemine değinirken, ziyaretten duydukları mutluluğu ifade eden Boyalı köyü halkı köylerini ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinleyen Vali Meral ve beraberindeki heyete teşekkür ettiler.
 
Vali Fahri Meral’in Boyalı köyüne gerçekleştirdiği ziyarete İl Genel Meclis Başkanı Adem Kapar, AK Parti İl Başkanı Abidin Çağlayan, Tarım ve Orman İl Müdür Vekili Abdullah Kaya, TKDK İl Koordinatörü Özgür Öztürk eşlik etti.

dsc_5846.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber