Vali Meral GOLDA Gıda Şehrini Ziyaret Etti

Vali Meral GOLDA Gıda Şehrini Ziyaret Etti

Fırsat buldukça küçük büyük ilimize katkı sağlayan bütün işletmeleri ziyaret eden Vali Fahri Meral, İlimiz Kâzımkarabekir ilçesinde bulunan Golda Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketine ziyarette bulundu.

Kâzımkarabekir köylerindeki ziyaretlerinin ardından Golda Gıda tesislerine ziyarette bulunan Vali Meral, Şirketin Genel Müdürü Fatih Doğan tarafından karşılandı.Ziyarette, Vali Yardımcısı Vekili ve Kâzımkarabekir Kaymakamı Ramazan Polat, İl Jandarma Komutanı İlhan Şen, İl Genel Meclis Başkanı Celalettin Güngörer, Kâzımkarabekir Belediye Başkanı Ali İhsan Alanlı, daire müdürleri ve genel meclis üyelerinin de hazır bulundu.
 
Şirketin Genel Müdürü Doğan‘dan Çalışmalar hakkında bilgiler alan Vali Meral, bölgeye önemli ölçüde istihdam sağlayan tesislerin ilimiz ve ülke ekonomisine sağladığı katkıların yadsınamayacak derecede büyük olduğunu ifade ederek, gıda üretiminde ilk sıralarda yer alan ve ülkemizdeki üretimin büyük bir kısmını karşılayan ilimizin bu konumuyla bir gıda kenti olduğunu dile getirdi.
 
İlimiz Kâzımkarabekir ilçesinde yaklaşık 1 milyon 100 bin metrekare alan üzerine kurulu bulunan tesislerde; Makarna, un, irmik, bakliyat, bisküvi ve gofret fabrikasından oluşan Golda Gıda A.Ş. bünyesinde ayrıca günlük 11 ton sütün elde edildiği süt hayvancılığı yapılıyor. Yılda 100 milyon dolarlık ihracat hedefleyen Golda A.Ş. ilimize ekonomik anlamda önemli bir katkı Sağlıyor.
 vali-meral-golda-gida-sehrini-ziyaret-etti-001.jpg

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber