Vali Meral, Karaman'daki Spor Yatırımlarını İnceledi

Vali Meral, Karaman'daki Spor Yatırımlarını İnceledi

Vali Fahri Meral, Karaman’da yapımı devam eden spor yatırımları kapsamında inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.

Vali Meral, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren gençlik merkezi ve spor yatırımları kapsamında inşaatı devam eden; Merkez Çok Amaçlı Spor Salonu, 2 bin 500 kişilik Spor Salonu ile 15 bin kişi kapasiteye sahip yeni stadyum alanını gezerek incelemelerde bulundu.
 
Ziyarete ilk olarak gençlik merkezi ile başlayan Vali Meral,  kurum çalışanlarıyla tanışarak İl Müdürü Hayati Kısacık’tan kurumun genel yapısı ve işleyişi hakkında bilgiler aldı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün il genelinde yürütülen çalışmaları ve devam eden projeler hakkında bilgiler alan Vali Meral, daha sonra 2 bin 500 kişilik Spor Salonu’nda incelemelerde bulundu.
 
İncelemelerine Spor Genel Müdürlüğünce ihalesi yapılan 15 bin kişi kapasiteye sahip yeni stadyum alanında devam eden Vali Meral, stadyum alanını gezerek incelemelerde bulundu.

Vali Meral, Sümer Mahallesinde yapımı devam eden ve farklı branşlarda spor bölümlerinin yer alacağı Merkez Çok Amaçlı Spor Salonunu da gezerek çalışmaları yerinde takip etti.
 
Karaman’a yakışan yatırımların yapıldığını belirten Vali Meral, “İlimizde yapımı devam eden yatırımların tamamlanmasıyla birlikte gençlerimiz daha modern ve daha iyi şartlarda spor yapma imkanı bulacak olması bizleri mutlu ediyor. Tesislerimizi çocuk ve gençlerimizle doldurarak sporun tabana yayılmasını sağlayarak,

Türk Sporuna yeni ve yetenekli sporcular kazandıracağız. Tesislerimizin geri dönüşümünü ise sporcularımızın başarıları ile sağlayacağız. İlimizde artan spor yatırımlarıyla birlikte önümüzdeki yıllarda ulusal ve uluslararası birçok spor organizasyona ev sahipliği yapabilecek sportif altyapıya ve organizasyon deneyimine sahip olmasını da ayrıca kent kimliğimiz adına çok önemsiyorum” dedi.
basliksiz-1-008.jpg 


Vali Fahri Meral’e incelemeleri sırasında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık eşlik etti.

Vali Meral, Karaman'daki Spor Yatırımlarını İnceledi

Vali Meral, Karaman'daki Spor Yatırımlarını İnceledi

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber