Vali Meral, Karamanlı Şehit Ailelerini Ziyaret Etti

Vali Meral, Karamanlı Şehit Ailelerini Ziyaret Etti

Karaman Valisi Fahri Meral, Karamanlı şehitlerimiz Yahya Kızılay ve Metin Yiğittop’un ailelerini ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyarette ilk olarak, 1994 yılında Van İli Erçiş İlçesinde bölücü terör örgütüyle çıkan çatışmada şehit olan Yahya Kızılay’ın ailesini ziyaret eden Vali Meral ve beraberindekiler daha sonra 1992 yılında Hakkari İli Şemdinli İlçesinde bölücü terör örgütüyle girdiği çatışmada şehit olan Metin Yiğittop’un ailesine ziyarette bulundu.
 
Ziyarette şehitlerimizin aileleriyle görüşerek acılarını paylaşan Vali Meral, şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailesine sabır ve başsağlığı dileğinde bulundu.
 
Ziyaretten duydukları memnuniyeti belirten şehit aileleri, ziyaretlerinden dolayı Vali Meral’e teşekkür ettiler.
 
Gerçekleşen ziyarete Vali Fahri Meral’in yanı sıra İl Jandarma Komutanı İlhan Şen ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Servet Türegün eşlik etti. 

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber