Vali Meral, Karamanoğlu Mehmet Bey Mahallesinde

Vali Meral, Karamanoğlu Mehmet Bey Mahallesinde

Karaman Valisi Fahri Meral, AK Parti Karaman Milletvekili Selman Oğuzhan Eser ile birlikte mahalle ziyaretinde

Mahalle ziyaretlerini sürdüren Vali Fahri Meral, Karaman'ın Karamanoğlu Mehmet Bey Mahallesini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Cuma namazını aynı mahalledeki Yeşilyurt Camiinde kılan Vali Fahri Meral, daha sonra Karaman Milletvekili Selman Oğuzhan Eser’in de yer aldığı mahalle ziyaretinde muhtar Ahmet Ali Ünüvar’dan mahallenin mevcut durumu ve yaşanan sorunlar hakkında bilgiler alan Vali Meral, daha sonra bölgede bulunan vatandaşlarla bir araya gelerek bir süre sohbet etti.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade eden mahalle sakinleri ise sorun ve taleplerini dinleyen Vali Fahri Meral ve Karaman milletvekili Selman Oğuzhan Eser’e teşekkür ettiler.

5-005.jpg

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber