Vali Meral Köy Gezilerinde

Vali Meral Köy Gezilerinde

Vali Fahri Meral, sorunları yerinde tespit etmek ve köylerde yaşayan vatandaşlarımızın istek ve taleplerini dinlemek amacıyla gerçekleştirdiği köy ziyaretlerini sürdürüyor.

Ziyaretler kapsamında Vali Meral gün içerisinde ilimize bağlı Kozlubucak, Değirmenbaşı ve Cerit Köylerine bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.
 
Kozlubucak köyü ile ziyaretlerine başlayan Vali Meral, burada köy muhtarı ve vatandaşlar tarafından karşılandı. İl Genel Meclis Başkanı Celalettin Güngörer, İl Genel Meclis Üyesi Osman Aydın ve ilgili kurum müdürlerinin de katıldığı ziyarette köy muhtarından köyün genel durumu hakkında bilgiler alan Vali Meral, vatandaşlarla tek tek görüşerek sorun ve taleplerini dinledi.
 
Köylerimizin mevcut yaşam koşullarını iyileştirerek vatandaşlarımızın yaşam kalitelerini yükseltmek için tüm imkânlarıyla çalışmaların sürdürüldüğünü söyleyen Vali Meral, ilgili kurum müdürlerine talimat vererek vatandaşların yaşadıkları sıkıntıların çözülmesi noktasında gereken çalışmaların yürütülmesini istedi.
 
Vali Meral köy ziyaretlerine daha sonra Değirmenbaşı Köyü ile devam etti. Köye gelişinde Değirmenbaşı Köyü muhtarı ve vatandaşlar tarafından karşılanan Vali Meral, köy odasında vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti ve sorunlarını dinledi. Köy muhtarından köyün genel yapısı hakkında bilgiler alan Vali Meral, tek tek söz vererek sorunlarını ve taleplerini dinledi.
 
Değirmenbaşı Köyündeki ziyaretini tamamlayarak Cerit Köyüne hareket eden Vali Meral’i köye girişinde köy muhtarı ve vatandaşlar karşıladı. Alanda bir süre incelemelerde bulunan Vali Meral, köy muhtarından köyün ekonomik ve genel durumu hakkında bilgiler aldı. Köy Meydanında bulunan vatandaşlar ile sıcak sohbetler gerçekleştiren Vali Meral, dertlerini ve taleplerini dinlediği vatandaşlara köyün mevcut sorunlarını yerinde tespit ederek en kısa süre içerisinde çözülmesi için gerekli çalışmaların yapılacağını söyledi.
 
Vali Fahri Meral ve beraberindeki heyetin köy gezilerinden ve vatandaşlarımızla bir araya gelmesinden dolayı çok mutlu olduklarını ifade eden vatandaşlarımız, Vali Meral ve kurum müdürlerine teşekkür ederek, en kısa süre içerisinde tekrar köylerinde görmek istediklerini ifade ettiler.

Vali Meral Köy Gezilerinde

Vali Meral Köy Gezilerinde

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber