Vali Meral Köy Köy Gezmeye Devam Ediyor

Vali Meral Köy Köy Gezmeye Devam Ediyor

Vali Fahri Meral, ilimize bağlı Bozkandak, Şeyhler ve Damlapınar köylerini ziyaret ederek vatandaşlarımızla bir araya geldi.

Bozkandak Köyü ile ziyaretlerine başlayan Vali Meral’i köy girişinde köy muhtarı ve vatandaşlar karşıladı. Burada vatandaşlarla kısa bir süre sohbet eden Vali Meral, Köy Meydanı’nda inşaatı devam eden camiyi gezerek köy muhtarından çalışmaların son durumu hakkında bilgiler aldı. Daha sonra Köy Konağında vatandaşlarla bir araya gelen Vali Meral, burada köyün genel ve ekonomik durumu hakkında bilgiler aldı.
 
Köy ziyaretini Bozkandak Ortaokulu ile sürdüren Vali Meral, okul müdüründen bilgiler aldığı incelemeleri sırasında sınıfları da gezerek bir araya geldiği okul öğrencileriyle sohbet etti ve taleplerini dinledi. Vali Meral, daha sonra okul idarecileri ve öğretmenleriyle kısa süren bir toplantı gerçekleştirdi.
 
Vali Meral, ziyaret ve gezilerini daha sonra Şeyhler ve Damlapınar köyleri ile sürdürdü. Şeyhler Köyü ziyaretinde köy muhtarından köyün genel durumu hakkında bilgiler alarak köyün sorunları ve taleplerini dinleyen Vali Meral’in bir sonraki durağı Damlapınar köyü oldu. Köye gelişinde köy muhtarı ve vatandaşlarımız tarafından karşılanan Vali Meral, köy muhtarından köyün ekonomik ve genel yapısı hakkında bilgiler aldıktan sonra Köy Meydanında bir araya geldiği vatandaşlarımızla sohbet ederek sorun ve taleplerini dinledi.
 
Vali Meral, Bozkandak, Şeyhler ve Damlapınar köylerine gerçekleştirdiği gezi ve ziyaretlerde yaptığı konuşmada, fırsat buldukça köylerimizi ziyaret edeceklerini vatandaşlarımızla bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinlemeye devam edeceklerini söyledi. Vali Meral, köylerimizin ve bölgede yaşayan insanlarımızın sorunların yerinde tespit edilerek çözüme kavuşturulması ve bölgenin yaşam koşullarını daha sağlıklı bir hale getirilmesi maksadıyla gerçekleştirdikleri ziyaretlerin sonucunda sorunların ve taleplerin değerlendirilerek ilgili kurumlarla birlikte koordineli bir şekilde çalışmaların yapılacağını söyledi.
 
Vali Fahri Meral’in gerçekleştirdiği köy ziyaretlerine; İl Jandarma Komutanı İlhan Şen, İl Genel Meclis Başkanı Celalettin Güngörer, İl Genel Meclis Üyesi Osman Aydın, İl Mahalli İdareler Müdürü Abdullah Şahiner, İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Orhan Özçalık eşlik etti.

Vali Meral Köy Köy Gezmeye Devam Ediyor

Vali Meral Köy Köy Gezmeye Devam Ediyor

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber