Vali Meral Kütüphane Haftası Açılış Programına Katıldı

Vali Meral Kütüphane Haftası Açılış Programına Katıldı

Vali Fahri Meral, 26 Mart – 1 Nisan 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 54. Kütüphane Haftası açılış programına katıldı.

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi SKS Konferans Salonunda gerçekleştirilen programa; Vali Meral’ in yanı sıra İl Kültür ve Turizm Müdürü Abdullah Kılıç, İl Emniyet Müdürü Fikret Bayraktar, İl Jandarma Komutanı İlhan Şen, KMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Birol Üner,  daire müdürleri, kütüphane personelleri ve öğrenciler katıldı.
 
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan programın açılışında, İl Halk Kütüphanesi Müdürü Adile Uyar ve İl Kültür ve Turizm Müdürü Abdullah Kılıç kütüphane haftasına yönelik konuşma yaptılar.
 
Açılış konuşmalarının ardından katılımcılara Karaman Kütüphanelerinin tanıtımıyla ilgili bir sinevizyon sunumu yapıldı. Sunumun ardından Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin müzik dinletisi gerçekleştirildi.
 
Daha sonra “Dilimiz Kimliğimiz” konulu yarışmada Türkiye Şampiyonu olan Ayça Bilge Memiş yazdığı kompozisyonu izleyicilere okudu. Ardından en çok kitap okuyarak dereceye giren öğrenciler sahneye davet edilerek, hediyeleri Vali Meral tarafından verildi.
 
Programın sonunda Vali Meral beraberindeki heyet ve katılımcılar ile birlikte kitap standını gezerek sergilenen kitaplar hakkında yetkilerden bilgiler aldı.

icerik-055.jpghttps://www.karamanhabercisi.com/vali-meral-kutuphane-haftasi-acilis-programina-katildi-1085g.htm

Vali Meral Kütüphane Haftası Açılış Programına Katıldı

Vali Meral Kütüphane Haftası Açılış Programına Katıldı

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber