Vali Meral Sergi Açılışına Katıldı

Vali Meral Sergi Açılışına Katıldı

Vali Fahri Meral, şanlı tarihimizin önemli şahsiyetlerinden biri olan Sultan 2. Abdülhamid Han’ın ölümünün 100. yılı anısına Sultan’ın eserlerinin resmedildiği sergi açılışına katıldı.

01 Mart 2018 Perşembe günü Kredi Yurtlar Kurumuna bağlı Hatuniye Kız Öğrenci Yurdunda açılan resim sergisine; Vali Meral’in yanı sıra eşi Zehra Meral, Kredi Yurtlar Kurumu İl Müdürü Mehmet Sorgun, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Mustafa Karadeniz, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Nurettin Doğan, Hatuniye Kız Öğrenci Yurt Müdürü Tuğba Toklu, şube müdürleri ve öğrenciler katıldı.
 
Sultan 2. Abdülhamid Han’ın ölümünün 100. yılı anısına, Hatuniye Kız Yurdunda kalan öğrenciler tarafından hazırlanan ve açılışı gerçekleştirilen sergiyi gezerek yetkililerden bilgiler alan Vali Meral, zekâsı ve kişiliği ile tarihimizin en önemli şahsiyetlerinden birisi olan Sultan 2. Abdülhamid’in kazandırdığı eserlerin anlatıldığı böyle bir çalışmanın hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti.
 
Sultan 2. Abdülhamid Han döneminde yapılan eserlerin resmedildiği sergi açılışının ardından öğrencilerle kahvaltıda bir araya gelen Vali Meral, sergi hakkında bilgiler aldığı öğrencilerle bir süre sohbet etti.
 
Vali Meral, sergi açılışının ardından kız öğrenci yurdunun idari birimlerini gezerek, yurt çalışanlarına kolaylıklar diledi.
 
Yurt binası önünde öğrencilerle birlikte toplu fotoğraf çektiren Vali Meral, daha sonra kurumdan ayrıldı.

icerik-004.jpg

Vali Meral Sergi Açılışına Katıldı

Vali Meral Sergi Açılışına Katıldı

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber