Vali Meral Türkiye Birincisi Seher Turgut'u Tebrik Etti

Vali Meral Türkiye Birincisi Seher Turgut'u Tebrik Etti

Vali Fahri Meral, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen Gençlik Merkezleri Arası Şiir Okuma Yarışması’nda Türkiye birincisi olan Larende Anadolu Lisesi öğrencisi Seher Turgut’u makamında kabul etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu ve Okul Müdürü Hamza Şanlıtürk’ün de yer aldığı ziyarette Vali Meral, 16 Mayıs 2017’de Ankara’da yapılan Gençlik Merkezleri Arası Şiir Okuma Yarışması’nda ilimizi başarıyla temsil ederek “Şehit Anası” şiiriyle  bayanlar kategorisinde Türkiye birincisi olan Seher Turgut’u tebrik ederek başarılarının devamını diledi.
 
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Eskişehir’de düzenlenen “Gençlik Merkezleri Arası Kültür ve Sanat Yarışması” kapsamında vatan sevgisi temalı “Bir Şiir Bir Nefes” adlı şiir okuma yarışmasında “Şehit Anası” şiiriyle bölge birinciliğini elde eden Larende Anadolu Lisesi öğrencisi Seher Turgut, 16 Mayıs 2017 tarihinde Ankara’da Gençlik Merkezleri Arası Şiir okuma yarışmasında aynı başarıyı sürdürerek Türkiye Birinciliğini elde etmiştir.

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber