Vali Meral ve İl Müdürü Çalışkan, Yetenekli Sporcuların Okulunda

Vali Meral ve İl Müdürü Çalışkan, Yetenekli Sporcuların Okulunda

Okul ziyaretleri kapsamında Vali Fahri Meral, İl Milli Müdürü Mehmet Çalışkan ile birlikte Hakkı Teke Spor Lisesini ziyaret ederek yetenekli sporcularla bir araya geldi.

Vali Fahri Meral, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan'la birlikte okulları ziyaretlerine devam ediyor. Vali Meral, sportif alanda elde ettiği derecelerle Karaman'ı en iyi şekilde temsil eden Hakkı Teke Spor Lisesi öğretmen ve öğrencilerini ziyaret etti.
İlk olarak İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan'dan okulun akademik durumu ve yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler alan Vali Meral, daha sonra okul yöneticileri, öğretmenler ve okul aile birliği yönetimiyle bir araya geldi.  Öğrencilerin akademik başarısının yanında sportif ve kültürel başarılarının da önemli olduğunu vurgulayan Meral, sosyal alanda elde edilen başarıların öğrencilerin hayatlarında güzel izler bıraktığını ifade etti.
Programın devamında yetenekli sporcuların antrenmanını izleyen Vali Fahri Meral ve İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan öğrencilerle bir süre sohbet etti. Ziyaret, günün anısına çekilen fotoğraflarla sona erdi.

14165306_3.jpg14165311_5.jpg14165304_2.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber