Vali Meral’den İl Jandarma Komutanına Ziyaret

Vali Meral’den İl Jandarma Komutanına Ziyaret

Vali Fahri Meral, Karaman İl Jandarma Komutanlığı görevinden Eskişehir İl Jandarma Komutanlığı görevine tayin olan İlhan Şen’i ziyaret etti.

15 Ağustos 2018 Çarşamba günü İl Jandarma Komutanlığında gerçekleşen ziyarette Vali Meral, Eskişehir İl Jandarma Komutanlığı görevine tayin olan İl Jandarma Komutanı İlhan Şen’e hayırlı olsun dilekleriyle Karaman’da yürütmüş olduğu başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, yeni görev yerinde başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden İl Jandarma Komutanı İlhan Şen, görev yaptığı iki yıllık süre içerisinde Karaman halkıyla bir bütün olduklarını belirterek, karşılıklı sevgi ve anlayışa dayalı verdikleri hizmet süresi içinde desteklerini esirgemeyen başta Vali Fahri Meral ve Karaman halkına teşekkür etti.

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber