Vali Meral’den Köy Ziyaretleri

Vali Meral’den Köy Ziyaretleri

Vali Fahri Meral, ilimize bağlı Kameni ve Kılbasan köylerine bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Kameni köyü ile ziyaretlerine başlayan Vali Meral’i, köy muhtarı Nihat Şahin ve vatandaşlar karşıladı. Köy ziyaretinde vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılanan Vali Meral, köyün genel durumu ve sorunları hakkında muhtar Şahin’den bilgiler aldı, vatandaşlarla bir süre sohbet ederek sıkıntılarını dinledi. Köy ziyareti sırasında Kameni İlkokul binasında bir süre incelemelerde bulunan Vali Meral, okul hakkında İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu’ndan bilgiler aldı.

basliksiz-2-068.jpg

Kameni köyündeki gezisini tamamlayarak bölgeden ayrılan Vali Meral, köy ziyaretlerini daha sonra Kılbasan köyü ile sürdürdü. Köye gelişinde muhtar Zekeriya Özermiş tarafından karşılanan Vali Meral, köyün genel durumu ile sorunları hakkında köy muhtarı Özermiş’den bilgiler aldı.

Vali Meral’in Kameni ve Kılbasan köyüne gerçekleştirdiği ziyaretlere, İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu ve İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Ali Yener Terlemez eşlik etti.

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber