Vali Murat Koca Veda Ziyaretlerine Başladı

Vali Murat Koca Veda Ziyaretlerine Başladı

30.05.2016 Tarih ve 2016/8864 Sayılı Bakanlar Kurulu kararıyla Merkez Valiliğine atanan İlimiz Valisi Murat Koca Organize Sanayi Bölgesinde bulunan işletmelere veda ziyaretinde bulundu.

06 Haziran 2106 Pazartesi günü gerçekleşen  programda Vali Koca ilk olarak Anı Bisküvi A.Ş. ile başladığı veda ziyaretlerinde sırasıyla Saray Holding, Şimşek Bisküvi A.Ş., Organize Sanayi Bölgesi Başkan Vekili Süreyya Peker, Ali Alanya Led Ampül Fabrikası, Modern Çikolata ve Som Ambalajı ziyaret etti.

Sıcak ve samimi sohbetlerin geçtiği veda ziyaretlerinde Vali Murat Koca görev yaptığı süre içinde çok uyumlu çalışmalar gerçekleştirdiklerini söyleyerek, Karaman’da görev yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ziyaret edilen işletme sahipleri ise Vali Murat Koca'nın Karaman'ın gelişmesine sağladığı katkılardan dolayı teşekkür ederek, bundan sonraki görevinde başarı dileğinde bulundular.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber