Vali Süleyman Tapsız Kurum Ziyaretlerine Başladı

Vali Süleyman Tapsız Kurum Ziyaretlerine Başladı

Son Valiler kararnamesi ile ilimize atanan Vali Tapsız, kurum ziyaretleri kapsamında İl Özel İdaresine ziyarette bulundu.

İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Vali Yardımcısı Ahmet Günaydın, birim müdürleri ve Özel idare personeli tarafından karşılanan Vali Tapsız, ziyarette hizmet binası ve kurum yerleşkesini gezerek incelemelerde bulundu ve Genel Sekreter Vekili Ahmet Günaydın’dan bilgiler aldı.

 

“Karaman halkına en iyi hizmeti sunabilmek için tüm gayretleri ile çalışacaklarını ifade eden Vali Tapsız, Devletin sağladığı imkânları kullanarak alt yapısını tamamlamış, sorunlarından kurtulmuş modern bir Karaman için mücadele edeceklerini söyleyerek, İl Özel İdaresi’nin temel görevlerinin yanında projeler geliştirerek, Karaman’a güzel hizmetler verileceğini ifade etti.

 

Vali Tapsız, Karaman ve Karaman halkına en iyi şekilde hizmet üretebilmek ve sunabilmek için kurumlar arası iletişim ve koordinasyonun sağlanması gerektiğini vurgulayarak, amaç doğrultusunda diğer kurumlara da bu tür ziyaretlerin devam edeceğini söylerine ekledi.”

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber