Vali Süleyman Tapsız'dan Basına Yakın İlgi

Vali Süleyman Tapsız'dan Basına Yakın İlgi

Vali Tapsız, son günlerde basınla sıkı diyalog içinde

Vali Süleyman Tapsız Karaman'ı tanıma ziyaretlerinde basına ayrı bir yer ayırdı. Bu hafta Anadolu Ajansı Karaman İl Temsilcisi Mehmet Çetin'i ziyaret eden Tapsız, geçtiğimiz günlerde kayınbiraderi vefat eden Ahmet Küçükcicibıyık'ı ziyaret etti.
 
Anadolu Ajansı Karaman muhabiri Mehmet Çetin’den Ajansın çalışmaları hakkında bilgiler alan Vali Tapsız; Kurtuluş Savaşı'nın ilk yıllarında 'Anadolu'nun sesini dünyaya duyurmak' amacıyla kurulan Anadolu Ajansının  Milli Mücadele döneminden bu yana, halkımızın sesi, gözü ve kulağı olduğunu söyledi.
 
Kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi ve aydınlatılması için güvenilir ve doğru haber üretilmesinin büyük önem taşıdığına işaret eden Vali Tapsız, Anadolu Ajansı'nın bu anlamda önemli bir görevi yerine getirdiğini söyledi.
 
Anadolu Ajansı tarafından hazırlanan ve ülkemizin bölgesel tanıtımına katkı sağlayan 2016 yılı Almanak’ını bir süre inceleyen Vali Tapsız, AA Muhabiri Çetin’e çalışmalarında başarılar diledi.
 
Anadolu Ajansı Karaman Temsilcisi Mehmet Çetin ise ziyaretten duyduğu memnuiyeti ifade ederek ziyaretlerinden dolayı Vali Tapsız’a teşekkür etti.

Ahmet Küçükcicibıyık’ı sahibi olduğu Karamanda Uyanış gazetesi bürosunda ziyaret eden Vali Tapsız, Küçükcicibıyık’ın kayınbiraderi ve aynı zamanda Milli Eğitim Müdürlüğü personeli olan merhum Murat Gön’e Allah’tan rahmet dilerken ailesine ve sevenlerine ise sabırlar diledi.
 
Ahmet Küçükcicibıyık ise kayınbiraderinin vefatı sonrasında kendilerini ziyaret ederek acılarına ortak olan Vali Süleyman Tapsız’a teşekkür etti. 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber