Vali Süleyman Tapsız'dan Esnaf Ziyaretleri

Vali Süleyman Tapsız'dan Esnaf Ziyaretleri

Vali Süleyman Tapsız’ın çarşı esnafına çat kapı ziyaretleri sürüyor

Cumhuriyet Parkı civarında yer alan Bedesten Çarşısı’nda esnaflara yönelik sürpriz ziyaretler gerçekleştiren Vali Tapsız, hem gönüller yapmaya, hem de Karaman halkıyla olan ilişkilerini güçlendirmeye devam ediyor.
 
Ziyaret ettiği işyerlerinde dükkân sahipleri ve çalışanları tarafından “Kapımız açıktır girene lokmamız helaldir yiyene” düsturunu benimsemiş, Karaman misafirperverliğine uygun şekilde karşılanan Vali Tapsız, ansızın gerçekleştirdiği ziyaretlerde esnaflarla hoş sohbetler gerçekleştirdi. İlin Valisini işyerlerinde görmekten ve ağırlamaktan dolayı mutlu oldukları gözlenen işyeri sahipleri, kendilerini ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinleyen Vali Tapsız’a teşekkür ettiler.
 
Çat kapı girdiği esnafların heyecanına ve mutluluklarına ortak olan Vali Tapsız, halktan birisi olarak halkın içinde olmanın ve onlardan birisi olarak anılmanın çok güzel ve çok özel bir duygu olduğunu belirterek, dükkân işleten bir babanın evladı olarak esnaflığın hayatında özel bir yeri olduğunu söyledi. Görev yaptığı yerlerde bu tür ziyaretleri sık sık gerçekleştirdiğini ifade eden Vali Tapsız, Karaman’da da görevde yaptığı süre zarfında gerek esnaflarımız ve gerekse vatandaşlarımızla zaman zaman bir araya geleceklerini söyledi.
 
Gönül birlikteliğinin getirdiği hoş sohbetlerin ardından Vali Tapsız, esnaflara hayırlı, bereketli bol kazançlar dilerken, geriye baki kalan bu kubbede bırakılan hoş sedanın güzellikleri yansıdı.
 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber