Vali Süleyman Tapsız’dan Sivil Toplum Kuruluşlarına Ziyaret

Vali Süleyman Tapsız’dan Sivil Toplum Kuruluşlarına Ziyaret

Vali Süleyman Tapsız, Karaman Muhtarlar Derneği, Karaman Şehit Aileleri Derneği ve Türkiye Muharip Gaziler Derneklerine ziyaret gerçekleştirdi.

Kamu kurum ve kuruluşlarına yaptığı ziyaretlerin yanı sıra toplum yararına çalışan dernek ve kuruluşları da ziyaret eden Vali Tapsız’ın bugünkü ziyaret noktaları, Muhtarlar Derneği Karaman Şubesi, Şehit Ailelerine Yardım ve Dayanışma Derneği ve Türkiye Muharip Gaziler Derneği Karaman Şubesi oldu.

Ziyaretlerine Muhtarlar Derneği ile başlayan Vali Tapsız’ı dernek başkanı Ali Öngay karşıladı. Derneğin faaliyetleri ve yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgiler alan Vali Tapsız, başkan Öngay’a çalışmalarında başarılar dileyerek ziyaretlerini daha sonra Karaman Şehit Aileleri Derneği ve Türkiye Muharip Gaziler Derneğiyle sürdürdü.

Aynı binada faaliyetlerini sürdüren dernekleri ayrı ayrı ziyaret ederek yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler alan Vali Tapsız, ülke savunmasında canlarını seve seve feda eden tüm şehitlere Allah’tan rahmet, gazilere ise sağlıklı, huzur dolu bir yaşam diledi. 

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber