Vali Tapsız, Açılışa Katıldı

Vali Tapsız, Açılışa Katıldı

Vali Süleyman Tapsız, Karaman Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu tarafından hazırlanan yıl sonu geleneksel el sanatları ve resim sergisi açılışına katıldı.

Tarihi Çeşmeli Kilise ’de gerçekleşen ve kursiyerlerin el emeği göz nuru çalışmalarının sergilendiği açılışa, Vali Tapsız ve eşi Dr. Ayşe Tapsız, İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, Kent Konseyi Başkanı Ali Konukseven, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan’ın eşi Şerife Çalışkan, daire amirleri, okul yöneticileri, öğretmenler, kursiyerler ve davetliler katıldı.
 
İstiklâl Marşının okunması ve Karaman Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu tarafından oluşturulan Halk Oyunları Ekibinin gösterisiyle başlayan program, açılış konuşmasının ardından sergi açılışıyla devam etti.

Hayırlı olması dilekleriyle açılışı gerçekleştirilen sergide Vali Tapsız, kursiyerlerin el emeği göz nuru ürünlerin sergilendiği stantları gezerek, sergilenen ürünler hakkında kursiyerlerden bilgi aldı.
 
Ev tekstili, giyim, makine nakışı, el nakışı, ahşap boyama, seramik süsleme, yöresel kilim dokuma, resim, tablo ve kat’i sanatının yer aldığı ürünlerden oluşan yıl sonu sergisi iki gün süresince açık kalacak.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber