Vali Tapsız Esnaf Ziyaretlerine Devam Ediyor

Vali Tapsız Esnaf Ziyaretlerine Devam Ediyor

Hak aşığı, halk sevileni Yunus Emre’nin diyarında yaşamak, o diyarda hizmet ediyor olmak, elbette ki onun izinden gitmeyi gerektirir düsturuyla Karamanla tanış olmaya çıkan Vali Süleyman Tapsız, Karaman esnaf ve sanatkârlarıyla tanışmaya devam ediyor.

İl Merkezinde yer alan çarşı esnaflarının durumlarını yerinde görmek, yüz yüze sorunlarını, isteklerini dinlemek ve Karaman piyasasının canlandırılması için neler yapılabileceğini, piyasa olumsuzluklarının nasıl önüne geçilebileceği ile ilgili görüş alış verişinde bulunan Vali Tapsız, samimiyete dayalı bir sohbet havasıyla geçen ziyaretlerinde kapısını çaldığı esnafın aileleriyle ilgili de sohbetlerde bulunarak, değerli ailelerine selam götürmelerini, sağlıklı, sıhhatli ve bereketli kazançlar dilediğini söyledi. 
 
Esnaflar, kendilerini ziyarete gelen, yüz yüze görüşme imkânı sağlayıp hallerini hatırlarını soran, isteklerini ve sorunlarını dinleyen Vali Tapsız’a, ziyaretlerinden dolayı onurlandıklarını belirterek teşekkür ettiler.     

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber