Vali Tapsız Esnafı Ziyaret Etmeye Devam Ediyor

Vali Tapsız Esnafı Ziyaret Etmeye Devam Ediyor

Vali Süleyman Tapsız, Karaman esnafını ziyaret etmeye devam ediyor.

Vali Tapsız, gün içerisinde oto galericiler sitesinde faaliyetlerini sürdüren Böcüm Otomotiv ve Kuğulu Park civarındaki esnaflara ziyaretlerde bulundu. İl Emniyet Müdürü Levent Tutuk’un da eşlik ettiği oto galeri işletmeciliği yapan esnafı ziyaretinde, galeride bulunan yerli ve yabancı otomobilleri inceleyerek otomobil sektörü ve piyasası hakkında bilgiler alan Vali Tapsız, sorun ve taleplerini dinlediği işyeri sahibine hayırlı işler ve bol kazançlar dileyerek bölgeden ayrıldı.
 
Esnaf ziyaretlerine Kuğulu Park civarında işletmecilik yapan esnaflarla devam eden Vali Tapsız, bölgede faaliyetlerini sürdüren işyeri sahiplerinin yaşadıkları sıkıntıları dinledi. Esnafların ekonomimize hayat veren can damarları olduğunu söyleyen Vali Tapsız, son dönemlerde tüm sektörlerde yaşanan canlanmanın ve hareketliliğin ticaret alanında da yaşandığını belirterek, ekonomik anlamda yaşanan bu olumlu havanın esnafları olumlu etkilemesi, alın teri ve emeklerinin karşılıklarını alabilmelerinin yanında sorun ve taleplerinin karşılanabilmesi için yasalar ölçüsünde esnaflara her türlü desteği vereceklerini söyledi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber