Vali Tapsız Göktepe Beldesinde

Vali Tapsız Göktepe Beldesinde

Vali Tapsız, Taşeli Bölgesi ziyaretleri kapsamında Sarıveliler ilçesine bağlı Göktepe Belediyesi ile devam etti.

 Göktepe Belediye Başkanlığını ziyarette, Başkan Osman Talay tarafından karşılanan ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Vali Tapsız, vatandaşlarla sohbet ederek, daha sonra belediyenin çalışmaları hakkında Başkan Talay’dan bilgiler aldı.


Ziyaretin ardından Göktepe’li muhtarlarla bir araya gelen Vali Tapsız, Göktepe beldesine ilk kez geldiğini ve bundan sonra da bu bölgeyi zaman zaman ziyaret edeceğini belirterek, Göktepe halkının üç aylarını ve Regaib Kandilini tebrik etti. Bölgede yaşanan sorunların çözümü noktasında birlikte hareket etmeleri gerektiğini söyleyen Vali Tapsız, Beldenin en önemli sorunu gözüken yol sorununun çözümü için gereken çalışmaların yapılacağı müjdesini verdi.
 
Birlik ve beraberliğimizi muhafaza ederek sorunları hep birlikte çözmenin gayreti içerisinde olacaklarını söyleyen Vali Tapsız, vatandaşlarımızın hizmetin en iyisine layık olduğunu, verdiğimiz ve vereceğimiz hizmetlerle vefakâr ve aynı zamanda cefakâr olan bölge insanın yaşam kalitesini yükselterek gönüller yapmanın ve gönüller kazanmanın temel amaçları olacağını söyledi.
 
Vali Tapsız’ın Karaman'ın ekonomik yapısı ve yatırımları hakkında gerçekleştirdiği konuşmanın ardından, toplantıda mahalle ve köy muhtarları da söz alarak bölgelerinde yaşanan sorunları ve taleplerini dile getirdiler.
 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber