Vali Tapsız Halkımızı Demokrasi Şehitlerine Sahip Çıkmaya Davet Ediyor

Vali Tapsız Halkımızı Demokrasi Şehitlerine Sahip Çıkmaya Davet Ediyor

Vali Süleyman Tapsız Karamanlı Hayırsever Vatandaşlarımızı Yardım Kampanyasına Katılmaya Davet Etti.

Vali Süleyman Tapsız, 15 Temmuz gecesi bertaraf edilen darbe girişiminin ardından, 14 gündür demokrasiye sahip çıkmak için meydanlarda bekleyen vatandaşlarımıza bir çağrıda bulundu.
 
Vali Tapsız çağrısında; "Darbe girişiminde 246 vatandaşımızın şehit oldu ve şu an hastanelerde tedavi gören onlarca yaralı vatandaşımız bulunmaktadır. Başbakanlığın talimatlarıyla Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın öncülüğünü yaptığı bir yardım kampanyası başlatıldığını buradan halkımıza belirtmek istiyorum. Düzenlenen bu kampanyanın amacı şehit ve yaralı ailelerinin acılarını ve kederlerini bir nebze olsun gidermektir.
 
Darbe girişimi sonrasında şehit olan ve yaralanan vatandaşların ailelerine yardımcı olmak amacıyla Ziraat Bankası, Halk Bankası ve Vakıflar Bankasında hesap numaraları açıldı. Bu bankaların açılan hesap numaralarına yardım ve bağışlar yapılabilir. Yardım kampanyasına tüm kamu kurum ve kuruluşlarını davet ediyorum. Böylesine anlamlı ve önemli bir konuda kurum müdürlerinden de hassasiyet göstermelerini istiyorum.
 
Gerçek ve tüzel kişilikler doğrudan doğruya bağışta bulunabilirler.Yardımda bulunmak isteyenlerVodafone, Türkcell ve Avea gibi telefon operatörleri aracılığıyla “1507” ye  "15Temmuz"kısa mesaj atarak "5 TL" bağışta bulunabilirsiniz.
 
Buradan işadamlarına da seslenmek istiyorum.Ülkemiz büyük bir faciadan kurtuldu.Vatandaşlarımız ülkenin geleceği için 246 şehit vererek kendi iradesine sahip çıktı.
 
İlimizde bulunan tüm kamu kurum ve kuruluşları müdürleri ve personellerinin yanı sıra sanayici ve işadamları ile birlikte Karaman halkının bu kampanyaya katılmasının milli birlik ve kardeşliğimiz için çok önemli olduğunu düşünüyorum" dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber