Vali Tapsız, İftarda Ermeneklilerle Bir Araya Geldi

Vali Tapsız, İftarda Ermeneklilerle Bir Araya Geldi

Vali Süleyman Tapsız, Ermenek Kaymakamlığı ve Ermenek Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programında şehit aileleri, gaziler, yaşlılar, huzurevi sakinleri, engelli öğrenciler ve yetim çocuklarıyla bir araya geldi.

Düzenlenen iftar programına Vali Tapsız, İl Emniyet Müdürü Levent Tutuk, İl Jandarma Komutanı İlhan Şen, ilçe protokolü, şehit yakınları, gaziler, yaşlılar, huzurevi sakinleri, engelli öğrenciler, yetim çocukları, muhtaçlar ve vatandaşlar katıldı.
 
Toplumumuzun her kesiminden farklı grupları bir araya getiren iftar programında masaları tek tek gezerek vatandaşlarla sohbet eden Vali Tapsız yaptığı konuşmada; yardımlaşma ve dayanışmanın ön plana çıktığı Ramazan ayının birleştirici özelliğine vurgu yaparak rahmet, mağfiret ve bereket ayı olan Ramazan ayının tüm İslam âlemine ve insanlığa hayırlar ve güzellikler getirmesi dileklerinde bulundu.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber
1 Yorum