Vali Tapsız Karaman Esnaflarını Ziyaret Etmeye Devam Ediyor

Vali Tapsız Karaman Esnaflarını Ziyaret Etmeye Devam Ediyor

Vali Süleyman Tapsız’ın esnaf buluşmaları aralıksız devam ediyor. Yoğun iş temposuna rağmen halkın içerisinde, halkla iç içe olmayı ihmal etmeyen Vali Tapsız, gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerini sürdürüyor.

Vali Tapsız, İsmet Paşa Caddesi ve Semerciler Sokağı Bedesten Çarşısında bulunan beyaz eşya, ayakkabıcı, altıncı, emlakçı ve çay ocağı esnaflarını ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Esnafların sıcak ilgisi ile karşılaşan Vali Tapsız, her zaman Karaman’ın her kesiminin yanında olmaktan memnuniyet duyduğunu belirterek ‘Kapımız açıktır girene lokmamız helaldir yiyene’ sözüyle bütünleşen bu kadim şehrin güzel insanları ile her zaman bir arada olmak için çaba harcıyoruz” dedi.

 
Vali Tapsız’ı karşılarında gören esnaflar gerçekleşen sürpriz ziyaretleri karşısında mutluluklarını ifade ederek, kendilerini ziyaret eden, destek ve moral veren Vali Tapsız’a teşekkür ettiler.
 
Vali Tapsız ayrıca yılların eskitemediği hırdavatçı esnafı Rıfat Bozkır’ı ziyaret ederek bir süre sohbet etti.
 
Girdiği işyerlerinde dükkân sahipleriyle bire bir görüşerek hal ve hatırlarını soran, onlarla hasbihal ederek sorun ve taleplerini dinleyen Vali Tapsız, hayırlı, bereketli bol kazançlar temennisiyle geride hoş sedalar bırakarak işyerlerinden ayrıldı.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber