Vali Tapsız Karaman'da Polis ve Şehit Aileleri ile Bir Araya Geldi

Vali Tapsız Karaman'da Polis ve Şehit Aileleri ile Bir Araya Geldi

Vali Süleyman Tapsız, Polis Teşkilatının kuruluşunun 172. Yıldönümü münasebetiyle düzenlenen programa katıldı.

 Polis evinde gerçekleştirilen programa; Vali Tapsız, eşi Dr. Ayşe Tapsız, İl Emniyet Müdürü Levent Tutuk, İl Emniyet Müdür Yardımcıları ve şehit aileleri katıldı.
 
Yemekte konuşan Vali Tapsız, şehit aileleri ile bir araya gelmekten duyduğu mutluluğu ifade etti. “Şehitlik Makamının herkese nasip olmayan yüce bir duygu olduğunu belirterek, ülkesi ve milleti için canını veren tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimize sağlıklı ve huzur bir dolu yaşam temenni ediyorum” dedi.
 
Masaları tek tek gezerek şehit yakınları ve gazilerle yakından ilgilenen Vali Tapsız, çocuklara özel bir ilgi gösterdiği yemeğin sonunda, programı düzenleyen İl Emniyet Müdürlüğüne teşekkür etti.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber