Vali Tapsız, Kredi Yurtlar Kurumu İl Müdürlüğünü Ziyaret Etti

Vali Tapsız, Kredi Yurtlar Kurumu İl Müdürlüğünü Ziyaret Etti

Vali Süleyman Tapsız, Yüksek Öğrenim Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) İl Müdürlüğünü ziyaret etti.

Yüksek Öğrenim Kredi Yurtlar Kurumu İl Müdürlüğüne gelişinde Vali Tapsız’ı İl Müdürü Enver Yazıbaşı, şube müdürleri ve yurt müdürleri karşıladı. 
Yaklaşan bahar dönemi öncesi yurtlarda kalan öğrencilerin barınmaları, boş zamanlarını değerlendirebilecekleri alanlar, yapılan faaliyetler ve çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Tapsız, “ Öğrencilerin kaldığı mekânların düzenli olması ve farklı imkânların sunulması onların eğitime olan uyumu ve isteğini arttırdığını belirterek, zaman zaman toplumsal sorumluluğa, spor faaliyetlerine, gezi ve farklı etkinliklere yönlendirmeliyiz” dedi.
 
Gençlerin daha rahat bir ortamda yaşamlarını devam ettirmeleri ve daha iyi şartlarda eğitimlerini sürdürmelerini kolaylaştırmak adına, devletin yaptığı çok önemli çalışmaların olduğunu söyleyen Vali Tapsız, ”Geleceğimizin teminatı olan gençlerimize hizmet etmek kadar onları yarınlara hazırlayabilmek, vatanını ve milletini seven, milli ve manevi değerlerine bağlı bireyler olarak yetiştirebilmenin çok önemli olduğunu belirterek, bu önemli görevde bulunan tüm kurum görevlilerine çalışmalarında başarılar ve kolaylıklar diledi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber